TUDÁS

A Paramahamsza Vishwananda által hozzáfér-hetővé tett tudás segít felismerni, hogy ki vagy valójában, honnan jöttél, és mi az emberi lét igazi célja.

‘’Az elme barátja annak, aki uralni tudja. De az, akinek elméje irányíthatatlan, a legádázabb ellenségévé válik.’

Bhagavad Gítá

BÖLCSESSÉGEK A MESTERTŐL

Paramahamsza Vishwananda egy Isten-megvalósult Mester, aki közvetlen megtapasztalásból ismeri Istent. Gyakorlati, reális módon tárja fel és osztja meg velünk az ősi szentírásokban leírt mély igazságokat és rejtélyeket. Ezzel könyveit és beszédeit mindenki számára hozzáférhetővé és alkalmazhatóvá teszi a mai világban.

A tudás fontos, hogy a bhaktit élni tudjuk. A tudás biztosítja az alapokat, hogy megértsük az élethez, a szeretethez és a fejlődéshez vezető utat és inspirációul szolgáljon az idők során. A tudás a tapasztalatot bölcsességgé változtatja.

BHAGAVAD GÍTÁ

A Bhagavad Gítá mindössze 700 versben tárja fel a valódi spiritualitás igazságát. Mindent tartalmaz, amit tudnod kell arról, hogyan érheted el az önismeretet és az Isten-ismeretet a bhaktin, az odadás útján keresztül.

A Bhagavad Gítá térképet ad lelki keresőknek magához az isteni forráshoz. Paramahamsza Vishwananda egyszerű, mégis nagyszerű kommentárja életre kelti ezt az időtlen írást, és megmutatja, hogyan élhetjük ezt a tudást a mindennapi életünkben.

SRÍMAD BHÁGAVATAM

Ez az időtlen szentírás megnyitja a szívet az Isteni Szeretet előtt. Számos szívmelengető történetet tartalmaz arról, ahogy a Legfelsőbb Úr a különböző korokba hogyan születik le, hogy a legkülönfélébb kapcsolatokba léphessen híveivel.

Paramahamsza Vishwananda az eredetileg 18 000 versből álló műből a legkedvesebb történeteket választotta ki. Éleslátó kommentárjai feltárják e történetek rejtett jelentését, és jól szemléltetik, hogyan lehet a tudást a szívünkbe fogadni és fejlődni a spirituális úton.

MÉLYÜLJ EL A TUDÁSBAN

Az elmének gyakran vannak kérdései, melyekre választ kell hogy találjon azért, hogy új gondolatok iránt megnyiljon. A Bhakti Marga út nem terheli le túlságosan az elmét, de elegendő tudást ad egy világos cél kitűzésének érdekében, segít abban, hogy az elme a helyes dolgokra összpontosítson, hogy annak korlátai fölé emelkedhessen.