ORSZÁGOS SZVÁMI

Az országos szvámik és szváninik Paramahamsza Vishwananda „jobbkeze”. Életfeladatuk, hogy Gurudzsi tanításait  terjesszék a számukra kijelölt országokban. Ha bármilyen spiritualitással kapcsolatos kérdésed van, vedd fel a kapcsolatot az országod számára kinevezett szvámival.

BEMUTATJUK ORSZÁGOS SZVÁMININKAT

SWAMINI VISHWAKARUNANANDA MA

Szwámini Karuna már gyerekkorában kapcsolatba került a spiritualitással. A nyugati filozófia tanulmányozásával kereste az élet értelmét. Azonban tudta, hogy valami hiányzik az akadémiai világ megközelítéséből és felismerte, hogy a nyugati filzófia nem fogja megadni kérdéseire a választ. A racionális gondolkodásmódból, hiányzott a ‘szív’.

Miután találkozott Paramahamsza Sri Szwámi Vishwananda-val, lenyűgözte őt a Mester jelenléte és elhatározta, hogy ezen ‘Isteni Szeretet’ közelében szeretne lenni. Ehhez minden alkalmat megragadott. Paramahamsza Vishwananda végtelen Kegyelméből spirituális útja nagyon felgyorsult. Felismerte, hogy egy hónap Guruval eltöltött idő megfelel 20 év saját erőfeszítésének és megértésének a spirituális úton.

Szwámini Karuna egyike az első szváminiknak, akit Paramahamsza Vishwananda 2011-ben női szvámiként beavatott a Vaishnaiva Sampradaya-ba.

Szvámini a nemrég Angliában létrejött BM ashramban él és tevékenykedik.

Beavatása időpontja: 2011 (egyike az első Sri Sampradaya Swaminiknek)

A közösséghez csatlakozott: 2004

Hatásköre: Egyesült Királyság, Írország, Izland, Grönland, Magyarország

Város: London, Egyesült Királyság

Nyelvek: Angol, Tamil