PARAMAHAMSZA VISHWANANDA

Paramahamsza Vishwananda egy Istenmegvalósult Mester, aki Istennel egységben él. Célja, hogy segítsen mindenkinek megtapasztalni ugyanezt az isteni kapcsolatot ebben az életben. Ez az, ami annyira egyedülállóvá tesz Őt.

‘Ha saját erődre hagyatkozol, a spirituális fejlődésedben egy bizonyos szintre eljuthatsz. De ahhoz, hogy a Legvégsőt megvalósítsd, teljesen Isten Fényébe kell transzformálni magad, ehhez pedig szükséged van a Mester Kegyelmére. Amíg nem jön el a Mester, addig ez lehetetlen.​​’

Paramahamsza Vishwananda

A BHAKTI MARGA MEGALAPÍTÓJA

Paramahamsza Vishwananda a mesteri mivoltának több árnyalatát testesíti meg mind egyénileg, mind pedig kollektive. Ő a bhakti élő kifejeződése. Ő vaisnava ácsárja, KriyaYoga Mester, és a Bhakti Marga misszió alapító ácsárjája és vezetője, valamint szatguru.

Ő a hajtóereje és inspirálója mindannak, amit a misszió az emberiség szolgálatában végez, úgy, hogy egyedülálló módon szövi egybe ezen különféle hagyományok elemeit. Egy jól bevált utat mutat és támogatást ad annak végső eléréséhez, az Isten-megvalósításhoz.

GYAKORLATOK, MELYEK TRANSZFORMÁLNAK

Paramahamsza Vishwananda jól kidolgozott utat és bevált eszközöket nyújt ahhoz, hogy hogyan ismerjük meg a szívünket és hogyan kapcsolódjunk Istenhez.  Ezek a gyakorlatok segítenek abban, hogy a bhaktit éljük meg a mindennapokban azáltal, hogy egy mély személyes kapcsolatot építünk fel Istennel.

Ezen egyedülálló spirituális technikák palettája sehol máshol nem található meg. Azért kaptuk őket, hogy a bhakti ápolása révén az emberiség felemelkedhessen az isteni iránti szeretet és odaadás által. Ismerkedj meg mindegyikkel, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet.

TALÁLKOZZ A MESTERREL

Egy élő Mesterrel és szatguruval való találkozás rendkívül ritka és értékes lehetőség. Legyen az a feltétel nélküli Szeretete, mély bölcsessége vagy veleszületett mester mivolta, amely magával ragadó. A Vele való találkozás nem egy véletlen találkozás. Ez egy megtapasztalás, ami felébreszti a lelket.

Paramahamsza Vishwananda életét az emberiség szolgálatának szenteli, és sokféle módon teszi elérhetővé magát. Minden pillanat, amit Vele töltesz, rendkívül értékes, ezért használd ki, ha csak teheted.

A MESTER BETEKINTÉST AD

Paramahamsza Vishwananda az ősi hagyományt követve bensőséges összejöveteleken válaszol az emberek kérdéseire, ezt hívjuk szatszangnak, vagy spirituális beszélgetésnek. Rendkívül ritka, hogy  közvetlenül találkozhatunk egy élő Mesterrel, egy szatguruval és lehetőségünk van arra, hogy Tőle tanuljunk.

KIRTÁN A MESTERREL

A Szerető és a Szeretett kapcsolatában csak egy ta-pasztalat létezik, csak egy motiváció és csak egy valóság – a Csak szeress! Merülj el benne, énekelj, tapsolj, táncolj! Légy szabad.

IDŐTLEN BÖLCSESSÉG

Egy igaz Mestertől tanulni szavakkal nem kifezejhető, felbecsülhetetlen dolog. Humora és életközeli stílusa egy újfajta tudatosságra vezet el önmagadhoz, célodhoz és a világban elfoglalt helyedhez. Kortalan bölcsessége, amit megoszt velünk, még az összetett témákat is gyakorlatiassá és aktuálissá teszi modern korunk számára.

Az évek során Paramahamsza Vishwananda mélyreható kommentárokat adott az alapvető védikus szentírásokról, mint például: a Bhagavad Gítá, Srímad Bhágavatam és a Guru Gítá.