ONLINE
DARSHAN

Bárhol is élj a világban, kapcsolódj személyesen Paramahamsza Vishwanandához és tapasztald meg a feltételnélküli Szeretetet. Most közvetlenül otthonodban részesülhetsz áldásában és darshanjában.

‘Mikor darshanban részesülsz, a lelked mélyére látok, és amit látok, az a te Valód, ami az Igaz Önvalód. És amit látok, az a szépség, amit magadban hordozol. Azt szeretném, hogy ezt te is megismerd és hogy ezt magadban megvalósítsd.’

Paramahamsza Vishwananda

ONLINE DARSHAN

Darshan jelentése ’isteni tekintet’: amikor az Istenit látod és az Isteni lát téged. Egy igaz Megvilágosult Mester darshanjában részesülni, aki folyamatosan az Istennel való egységben él, ritka és nagyon különleges érték, amit nem szabad elmulasztanod.

A világ jelenlegi helyzetére való tekintettel Paramahamsza Vishwananda úgy döntött, hogy mindenkit részesít online darshanjában! Bárhol is élj a világban, kapcsolódj személyesen a Mesterhez és tapasztald meg a feltételnélküli Szeretetet és áldását, amiben a darshan során részesít.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Ahhoz hogy részesülj Paramahamsza Vishwananda áldásában le kell töltened a Zoom applikációt a számítógépedre vagy a mobil telefonodra.

Amikor mindenki online bekapcsolódott, Paramahamsza Vishwananda belép az online darshan résztvevőinek csoportjába. Ő lát titeket és ti is látjátok Őt. Bár le leszel halkítva, de Ő tud az egész csoporthoz szólni.

Paramahamsza Vishwananda mindvégig vezet, neked nincs más dolgod, mint hogy élvezd a pillanatot.

FEJEZD KI HÁLÁDAT

Egy Istenmegvalósult Mester áldásában részesülni felbecsülhetetlen ajándék. Ha hálásnak érzed magad a kapott áldásért és szeretnél segíteni nekünk abban, hogy továbbra is eljuttassuk ezt az élményt a világba, kérünk, hogy támogass bennünket adományoddal. Minden hozzájárulást nagyra értékelünk.

Ezenkívül hozzájárulásod segít abban, hogy folytassuk az online Darshan programokat és más online programokat  Gurudevvel. Ha támogatni szeretnéd ezt az ügyet, ezt megteheted úgy, hogy adományodat itt alább regisztrálod.

GYIK

u

Mi a darshan célja?

Paramahamsza Vishwananda gyakran mondja, hogy Ő letisztítja a port és a piszkot a lelkünk tükréről, hogy egyre jobban visszatükrözhessük Isten fényét.

u

Mit tegyek darshan alatt?

Valójában nincs más dolgod a darshan alatt, mint hogy élvezd a pillanatot. Ez az idő azt szolgálja, hogy elmerülj ebben az élményben.

u

Mit kapok a darshantól?

Minden ember mást kap: azt, amire neki a legnagyobb szüksége van. Van aki áldásnak éli meg, van aki gyógyul, van akiben nagy belső változást hoz. De mindenekfelett az Isteni Szereteben való részesülést jelenti.

u

Mit viseljek?

Bár saját otthonodban veszel részt a darshanon, fontos emlékezned arra, hogy az Istenivel való találkozásra készülsz, ezért arra kérünk, hogy öltözéked legyen visszafogott (mellkast és vállat beborító sálat viselj).

u

Mit érezhetsz?

Minden darshan egy új megtapasztalás. Minden áldás egy egyedülálló, személyre szóló megtapasztalás. Függetlenül attól, hogy valami mélyet érzel, vagy semmit, valami mélyen belül megérint, függetlenül attól, hogy érzékeled -e vagy sem.

u

Ki vehet részt darshanon?

A darshan mindenki előtt nyitott, nincs feltételekhez kötve. Mindenkit várunk, hitétől vagy vallásától függetlenül. Az áldás teljesen ingyenes, azonban adományt mindig szívesen elfogadjuk.