AZ ÚT

Mivel megtaláltál bennünket, bizonyára valami többet keresel az életben. Valamit, ami több értelmet ad. Valamit, ami valóban fenntarthat és segít túljutni az élet kihívásain.

AZ ISTENHEZ VEZETŐ ÚT

A bhakti Isten iránti szeretetet és odaadást jelent. Az élő bhakti az Isten iránt tudatosan kifejezett Szeretet útja, amely nem csak felszines, hanem életünk minden pillanatában szívünk mélyén jelen van.

Paramahamsza Vishwananda azt tanítja, hogy az Isten-megvalósulás az emberi létezés legfőbb célja. Ő azért van itt, hogy vezessen bennünket ezen az úton és segítsen abban, hogy a bhaktit éljük azáltal, hogy saját egyedülálló és személyes kapcsolatot építünk fel Istennel.

A Mester segítségével egy ilyen emelkedett állapotban élni nemcsak a jógik és a szentek kiváltsága! Egy igazi lehetőség mindenki számára ebben az életben.

A LÉLEK UTAZÁSA

Az igazi tudás és őszinte gyakorlás elvezethet bennünket oda, amit úgy hívunk, hogy “Önmegvalósulás”. Ekkor megtapasztalod saját isteniségedet. Ám az útnak ezzel még nincs vége.

Az út úgy folytatódik, hogy megvalósítod magának az életnek a forrását, amit az egész teremtés magáénak tudhat, ezt nevezzük  “Istenmegvalósulásnak”. Az Isten-megvalósulás fontos, mert megszabadít az élet és a halál körforgásából és lehetővé teszi, hogy meglássuk az örök valóságot, ami mindennek az alapja.

Ennek elérése érdekében a Bhakti Marga egy egyedülálló és holisztikus ‘négy-karú’ megközelítést kínál, mely ősidők óta tisztelt     spirituális hagyományokon alapszik.

EGY ISTEN – SZÁMOS ARC

Egy Istenben hiszünk, a neve: Sríman Nárájana.

Noha bennünk él, számos külső formában is megjelenik. Ezek a formák lehetővé teszik a számunkra, hogy megtapasztaljuk a Vele való kapcsolatot. Hitünk, hogy ez életünk legfontosabb kapcsolata.

Ezen külső formák mindegyike egyedülálló tulajdonságokat és minőségeket jelenít meg, szabadságot adva ezzel, hogy azt a formát sze-ressük és ahhoz kapcsolódjunk, amihez a legközelebb érezzük magunkat.

A GURU KEGYELME

Saját erőfeszitésből az Isten-megvalósulás útján csak egy darabig jutunk el. Az anyagi világ korlátainak az áttöreséhez egy igazi Mester Kegyelmére van szükségünk.

Paramahamsza Vishwananda egy szatguru, aki már bejárta ezt az utat és Ő ki tud vezetni minket saját korlátaink közül. Felébreszti a szívünkben az Isteni Szeretetet és vezet minket ezen az úton spirituális gyakorlatok egyedülálló kombinációját alkalmazva.

 

Jóga és Meditáció
Spirituális művészetek
Tudás
Szertartások