ZARÁNDOKLAT HETE a németországi Shree Peetha Nilaya Ashramba

Shree Peetha Nilaya Ashram és Spirituális Központ
Am Geisberg 1-8
65321 Heidenrod/Springen
Bhakti Marga Hungary
lásd plakát
Bejelentkezés: köved a regisztrációs linket!

Leírás

Tarts velünk ezen a zarándoklaton, amire országunk hívatott és tölts velünk egy felejthetetlen hetet Paramahamsza Vishwananda otthonában és a Bhakti Marga fő központjában, a Shree Peetha Nilaya Ashramban. Az egy hétig tartó programon számos eseményen és Bhakti Marga programokon vehetsz részt, melyek különféle inspiráló előadásokat tartalmaznak. Továbbá ismereteket szerezhetsz a Hindú szentíratokról, megismerkedhetsz a Bhakti Marga gyakorlataival, elmélyítheted kapcsolatodat a Spirituális Mesterrel Paramahamsza Vishwananda-val és Darshanban is részed lehet. Élj a lehetőséggel, utazz a Bhakti Marga közösségünkkel és tapasztalj meg a non-stop spiritualitás egy felejthetetlen hetét azért, hogy együtt tanuljunk, egymással élményeinket megosszuk és spirituális családként együtt fejlődhessünk.

NÉMETORSZÁGI ASHRAM 2020

 • (7 év alatt ingyenes, de őket is kell regisztrálni!)
  (A reptéri transzfert csak a csoportban utazoknak tudjuk megszervezni) Az egyénileg vonattal illetve repülövel érkezöknek szivesen adunk elözetes tájékoztatást illetve autósoknak útleirást)
  (ha esetleg más, írd meg az érkezés és elutazás pontos időpontját)
 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  A Covid miatt a rendeletek értelmében a szobákat csak 1 főnek adhatják ki! Közös háztartásban élők (= úgyanarra a lakcímre vannak bejelentkezve), valamint házaspárok, családok gyerekekkel lehetnek egy szobában.
  (a workshopok száma és némelyik tartalma még változhat, kidolgozás alatt!)

A regisztráció és a teljes összeg kifizetésével tudjuk biztosítani az Ashramban való bentlakást. A helyek száma korlátozott, ezért mielöbb biztosítsd a helyedet! Ha megteltek a szobák, így az ashram közelében kell magadnak szállast biztosítani. Ebben az esetben az ár módosul, és az ashramban való étkezést és tanfolyamok árát kell fizetni.

Fontos! Az Ashramban lévő szobák megteltek. Kintlakással tudunk helyet biztosítani, hogy részt vehess a zarándoklat hetén. Mielőbb regisztrálj, mert ezek a helyek is csak korlátozottan állnak rendelkezésre! Ebben az esetben a részvételi díj alacsonyabb és az összköltség kb. Ft. 150.000 a teljes hétre! (utazás, szállás, programok, étkezés az Ashramban).

Jelentkezz be mielőbb, ezzel biztosítod a helyedet!

 Fizetési határidő és fizetés módja:

 A regisztrációban feltüntetett és visszaigazolt árat egy összegben kézpénzben és Euroban  számlaszámra kell befizetni.

 A regisztrációt követően ezt emailben kiküldjük!

Befizetési határidő szeptember 25

 Bejelentkezéshez kövesd a regisztrációs linket!

 A zarándoklaton bárki részt vehet!

 További információ: hungary@bhaktimarag.hu

Várunk Benneteket sok szeretettel!

 Bhakti Marga Hungary